0478 632 119 info@bertfleuren.nl

BERT FLEUREN

zelfstandig administrateur

 

Ik ben Bert Fleuren.
Ruim 20 jaar heb ik een administratiekantoor en verzorg voor de ZZP-er tot en met de
MKB-er de volledige administratie en adviseer ik mensen en bedrijven over financieel en fiscale vraagstukken en help ik ze met allerlei vragen en problemen.

Begin jaren ’90 heb ik besloten als zelfstandig administrateur mijn werkzame leven voort te zetten. Reden hiervoor was dat veel bedrijven en ZZP-ers weinig persoonlijk contact hadden met hun administrateur of accountant. De persoonlijke benadering en mijn liefde voor automatisering was wat mij juist aantrok. Waar wil de klant naar toe en hoe kan ik daarbij een bijdrage aan leveren.
Inmiddels is er ook op ons vakgebied veel veranderd: een groot deel van, zo niet de gehele administratie kan geheel digitaal ingelezen worden. Veel klanten zien hun accountant nog maar een keer per jaar bij het doornemen van de jaarcijfers.

Ook wij hebben hierin niet stilgestaan. Met behulp van de boekhoudsoftware van Cash zijn wij in staat om op een concurrerende wijze onze klanten te kunnen bedienen. Wij staan aan de vooravond dat we de papieren administratie vaarwel kunnen zeggen en alles geheel digitaal en geordend opgeslagen wordt, veel bescheiden kunnen inmiddels digitaal ingelezen worden.
Ik help u daarbij.

Maar er is meer!
Tijdens ons werkzame leven en wellicht ook nog daarna vergaren wij heel wat dingen. Vaak niet alleen op het gebied van financiën maar ook allerlei zaken van emotionele waarde. Ook vragen wij ons wel eens af: wat gaat later allemaal met deze zaken gebeuren?
Gedreven door mijn eigen ervaring en mijn interesse in erfrecht (en de daarmee aanverwante onderwerpen) heb ik begin 2017 de stoute schoenen aangetrokken en heb ik me ingeschreven voor de opleiding Erkend Nalatenschapscoach en heb deze in maart 2017 afgerond. Ik ben inmiddels ingeschreven in het wereldwijde erkende ICR-register. De opleiding bestaat uit verschillende modules, waarbij erfrecht en de juridische en fiscale aspecten van de nalatenschap uitgebreid aan bod zijn gekomen naast de nalatenschapsbemiddeling en mediation.
Door vooraf met u mee te denken over de wijze waarop u uw nalatenschap wilt achterlaten kan ik ook, door het wegnemen van praktische en organisatorische zaken van de nabestaanden, hen houvast en rust bieden in deze hectische en verwarrende periode, waardoor er ruimte is om te kunnen rouwen. Dit is hoe ik nalatenschapscoaching zie en zo’n coach wil ik graag voor mijn cliënten zijn.

Wanneer u uw zaken van te voren wilt regelen, kan ik er ook voor u zijn.
Hoe fijn zou het zijn als alles met betrekking tot de nalatenschap goed geregeld is voordat u of een naaste komt te overlijden.

Door mijn levenservaring kunt u rekenen op een persoonlijke deskundige begeleiding en/of afwikkeling van de nalatenschap. Ik help u graag.

 

Bert Fleuren.